Инверторни климатици Gorenje 2017

Инверторни климатици Gorenje 2017

Започна предлагането на новата колекция инверторни климатици Gorenje, предлагащи изключителна икономичност и удобства.

 Съвременната инверторна технология, вградена в климатиците Gorenje, се отличава с невероятната си енергийна ефективност. За потребителите това означава до 40% по-нисък разход на енергия в сравнение с класическите климатици. Основното предимство на инверторната технология е интелигентната работа на климатика, който регулира мощността си на охлаждане или отопление спрямо текущата температура в помещението. Инверторният климатик се стреми да поддържа постоянна температура чрез оптимално регулиране на мощността на отопление или охлаждане, намалявайки загубите на топлина, дължащи се на прекомерното или недостатъчно затопляне на помещението в сравнение със зададената температура. Това е често срещан проблем при класическите климатици, които се включват и изключват често.

 Висока енергийна ефективност – инверторните климатици Gorenje предлагат енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление. Това гарантира висока енергийна ефективност на уреда при нисък разход на електроенергия.

  Удобства – инверторните климатици Gorenje предлагат набор от автоматични функции, позволяващи комфортното използване на уреда. Предлагат се функциите: Автоматичен режим на работа, при който климатикът ще използва сензора за температура, за да постигне оптимален режим на работа при отопление, охлаждане или влагоулавяне; Автоматично рестартиране – при прекъсване на захранването, климатикът автоматично връща предишния режим на работа; Самопочистване – след приключване на режим охлаждане, тази функция автоматично изсушава топлообменника във вътрешното тяло и го подготвя за бъдеща работа, това предотвратява образуването на мухъл и неприятни миризми.

 Функционалност – климатиците Gorenje предлагат различни възможности и режими за по-добра работа. Режим Turboпозволява на климатика да достигне предварително зададена температура за възможно най-кратко време; Режим Sleep – климатика автоматично намалява мощността на охлаждане или отопление с 1°C за по-комфортен сън; Функция Anti-Cold Airклиматикът ще поддържа помещението защитено от замръзване през зимните месеци, като поддържа температура от 8°C; Функция Follow Me - ако тази функция е активирана, устройството за дистанционно управление поема ролята на стаен термостат. Климатикът регулира температурата в помещението, в зависимост от температурата на мястото, където е поставено дистанционното управление.

 Икономичност – режим Eco: усъвършенствана функция, която позволява оптимална среда и значително пестене на енергия. Чрез тази функция, климатикът влиза в режим пестене на енергия за 8 часа на ден, като намалява консумацията на електроенергия с до 60%. Благодарение на невероятно тихата си работа, той осигурява спокойна среда и усещане за идеален комфорт.

Публикувано на 06.06.2017 от Техностил Новини 0 16626

КоментирайОтговори

Трябва да сте регистриран потребител за да коментирате.
Сравни 0
Prev
Next

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв ДДС
0,00 лв Общо

Плати