Колекция Gorenje Ora-Ïto 2017

Колекция Gorenje Ora-Ïto 2017

Имаме удоволствието да Ви представим нова гама уреди на Gorenje от колекция Ora-Ïto. Традиционно е разделена на 2 линии: Ora-Ïto White в страхотен бял цвят, вдъхновен от светлината, и Ora-Ïto Black в черно, класика за всяка кухня.

Няколко думи за колекцията Ora-Ïto, всъщност една дума Simplexity - просто и сложно. Всички излишно е премахнато, остават само чистите линии на дизайна. Простият дизайн, който ни заобикаля днес, който ще ни заобикаля и утре. Изчистените линии отразяват дизайн на бъдещето, когато визията се превръща в реалност. Зад логото Ora-Ïto стои креативен млад френски дизайнер, чиито провокативни идеи са причина за изкачването му на върха в света на дизайна. Днес, Gorenje, един от водещите европейски производители на домакински уреди, комбинира модерна технология с ексклузивен дизайн и високо качество. За да направи стилните уреди с ексклузивен дизайн по-достъпни за широката публика, Gorenje започва съвместна работа с младия френски дизайнер Ora-Ïto. Резултатът от тази съвместна работа е колекцията Gorenje Ora-Ïto - новата класика за утрешната кухня!

Няколко думи за двете линии на колекцията:

Бяло. Или както дизайнерът казва на своя език: Le blanc! Чистотата и семплият му характер разкриват всеки детайл. Направен в бяло, дизайнът придобива специален смисъл. Светлината, идваща от сливането на всички цветове, не прощава грешки. Съответно и уредите Gorenje Ora-Ïto изглеждат отлично в бяло. Няма нищо излишно, всеки елемент си има предназначение. Кухнята в бяло прави възможностите за индивидуализъм безбройни. Този, който си представи нещо цветно, ще го разположи на бял фон. В такава кухня можеш да мечтаеш за всеки цвят. С магичната сила на светлината. Мислете цветно. Изберете БЯЛО!

Черно. Семплият дизайн, който ни заобикаля във футуристичната кухня днес и утре. Gorenje и Ora-Ïto не се страхуват да създават тенденции. Част от тези тенденции раждат нова серия уреди. Включва стилни фурни, плотове, абсорбатори и хладилници. В черно и сребърно. Не се казва нищо излишно, само необходимото. Нищо повече!

Публикувано на 09.05.2017 от Техностил Новини 0 14447

КоментирайОтговори

Трябва да сте регистриран потребител за да коментирате.

Категории публикации

Последни коментари

Няма коментари

Търсене в публикации

Сравни 0
Next

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв Данък
0,00 лв Общо

Плати