Кампания „Ново срещу старо“ на Bosch

Кампания „Ново срещу старо“ на Bosch

Позната ли ви е тази гледка? Ако нямате съсед, който изоставя старите си, непотребни уреди на междуетажните площадки, то най-вероятно този съсед сте вие. Понякога доброто намерение да бъде намерен нов дом на все още работещия уред удря на камък, а понякога времето за организация около извозването му все не стига и постепенно той се превръща в неизменна част от интериора на входа.

Складирането на непотребни вещи в (и около) жилищата ни е равносилно на тяхното изхвърляне. Това не е еко решение, дори измамно да си въобразяваме, че е такова. За да завъртим колелото на кръговата икономика – план, който Bosch активно подкрепя със своята производствена и търговска политика, създадохме кампанията Ново срещу Старо.

За устойчивост у дома - нашата планета!

В периода от 31 март 2023 г. до 30 ноември 2023 г. можете да върнете за рециклиране свой стар, използван хладилник, фризер или хладилник с фризер, независимо от модела и марката. При закупуване на нов уред от същия вид с марка BOSCH, ние ще Ви възстановим част от покупната му цена.

За да заявите за връщане стар уред e необходимо само да се свържете с нашия Център за обслужване на клиенти на тел: 0700 20 817 или на имейл: bshg@carehelp.biz. Колегите ще организират безплатно вземане на уреда в желан от Вас ден. За да получите обратно част от покупната цена на новия уред е необходимо да го регистрирате в срока на кампанията, като попълните формата по-долу.

Публикувано на 31.03.2023 Новини 0 866

КоментирайОтговори

Трябва да сте регистриран потребител за да коментирате.
Сравни 0
Prev

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв ДДС
0,00 лв Общо

Плати