Ново поколение съдомиялни от Bosch

Ново поколение съдомиялни от Bosch

Съдосушилните сред съдомиялните!

Пластмасовите съдове често са най-удачният избор в ежедневието ни. Колкото и да са удобни, обаче, миенето им в съдомиялна често означава повече работа: в повечето случаи съдовете са все още мокри и трябва да се сушат на ръка. Със съдомиялна PerfectDry на базата на зеолит можете да прибирате пластмасовите съдове в шкафа веднага след като цикълът свърши. Без да се налага да ги сушите на ръка.

 

Нашата съдомиялна PerfectDry вече ви отменя и в ефективното сушене на съдове с равномерен, мощен, но деликатен 3D въздушен поток. Съдомиялните Bosch PerfectDry на базата на зеолит извличат влагата и я превръщат в топъл въздух. А опцията ExtraDry увеличава ефективността при сушене, ако е необходимо. Така чиниите ви, а сега даже и пластмасовите съдове, са не само невероятно чисти, но и напълно сухи. PerfectDry на базата на зеолит осигурява отлични резултати през целия жизнен цикъл на съдомиялната Bosch.

 

Кухнята е много повече от помещение за готвене. Това е мястото, където кипи живот, където се чувстваме у дома, независимо дали работим, спим, четем, слушаме музика, играем с децата или работим от вкъщи. Затова създадохме нашите съдомиялни Bosch да са изключително тихи при работа. За повече спокойствие у дома изключително тихата програма Silence ви позволява да пускате съдомиялната в най-тихия възможен режим. Това е особено ценно, когато кухнята и дневната са в едно общо помещение.

 

Чашите се използват ежедневно – най-лесният начин за тяхното миене и сушене е в съдомиялна, за да изглеждат като нови и да ги ползвате максимално дълго. Нашите съдомиялни се грижат идеално за вашите ценни стъклени чаши. Програмата за стъкло на 40°C измива нежно деликатните чаши и ги изсушава перфектно. Допълнителна поставка GlassSecure, която поставяте удобно в долната кошница за брилянтни резултати и още по-голяма безопасност на чашите за вино – просто чрез задържане на чашите с високи столчета в стабилна позиция без драскане. Прецизната защита за стъкло осигурява устойчив блясък: Bosch предлага контролиран с клапан, балансиран състав на твърда и мека вода. Блясъкът остава дори след много измивания.

Публикувано на 07.09.2017 Новини 0 16514

КоментирайОтговори

Трябва да сте регистриран потребител за да коментирате.
Сравни 0
Prev
Next

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв Данък
0,00 лв Общо

Плати