5 години гаранция за уреди на BOSCH за готвене, охлаждане и миене на съдове

5 години гаранция за уреди на BOSCH за готвене, охлаждане и миене на съдове

Нека признаем – граденето на еко навици не е лесно. Винаги тръгваме с желание. Купуваме си платнени торби за пазар, спорим с колегите дали лампата в окъпания в слънце офис трябва да свети и придобиваме умението да приготвяме вкусна яхния от абсолютно всякакви остатъци. От карфиол до наденица. Защото разхищението на храна не е устойчиво. 

Живеем по този начин месец-два, чувството на гордост ни преизпълва. Вече сме пълноценни граждани на планетата и отговорни възрастни. Но ето, идва денят, в който торбата за пазар е забравена и си остава такава завинаги, а покрай нея и цялото ни желание да положим малко повече усилия за доброто на следващите поколения.

Устойчивото бъдеще е отговорност на всеки един от нас, но добрата новина е, че понякога еднократен избор прави живота ни многократно по-устойчив. Закупуването на правилните домакински уреди например.
Хладилниците с VitaFresh поддържат влажност при зеленчуците и екстра ниска температура при месото, за да запазят храната свежа и да ви избавят от чувството на вина, че хапвате навън за трети път тази седмица. Продуктите ви ще чакат годни за консумация достатъчно дълго, докато се почувствате вдъхновени да ги приготвите с високотехнологичните уреди за готвене Bosch. А след като кулинарното приключение приключи, съдомиялната ще спести до 30,5 литра* вода на цикъл, в сравнение с миенето на съдове на ръка, което намалява консумацията ви на вода с 8 500 литра**.

Публикувано на 31.03.2023 Новини 0 461

КоментирайОтговори

Трябва да сте регистриран потребител за да коментирате.
Сравни 0
Prev
Next

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв ДДС
0,00 лв Общо

Плати