Как да обзаведете новата си кухня?

Как да обзаведете новата си кухня?

Поздравления! Щом четете тази статия, значи най-вероятно ще се нанасяте в новия си дом. А ако сте го направили и с любовта на живота си още по-добре!

Няма какво да ви губим времето, така че направо да започваме! На първо място най-важното е да си намерите добър майстор. От този тип, за който ще бъдете спокойни да ги оставите да работят, без да има нужда да ги наглеждате постоянно. Или пък да започнат да ви се обаждат докато сте на работа, за да им занесете нещо от строителния магазин. Как можете да ги намерите тези хора? Да, не се изненадвайте, те наистина съществуват и можете да ги намерите. Ние от опит знаем, че препоръка от приятел върши най-добра работа, но ако така не успеете, може да пробвате в някой форум за майки, там майсторите минават през такъв скрийнинг, на който и ЦРУ биха завидели.

След като намерите майстора, трябва да планирате разположението на кухнята си. Той също може да ви консултира къде е възможно да се сложат различните уреди. Ние ви препоръчваме мивката, печката и миялната да са разположени в триъгълник за най-голямо удобство. Добре е и да си оставите достатъчно място за движение, защото понякога се налага да вършите домакинска работа по едно и също време с партньора си. Пък и нека бъдем честни, кой не си танцува докато готви сам?

За всички останали вторични уреди зависи от това колко често ги използвате. Най-важният съвет, който можем да ви дадем, е да закупите всичко, от което имате нужда, от един магазин. Ще могат и на място да ви консултират как да съчетаете всички уреди. Най-вероятно ще ви направят отстъпка, няма да има нужда да помните от къде е гаранцията за даден уред и ще можете да закупите уреди, които визуално да са съвместими и да пасват на вашия нов апартамент.

Публикувано на 15.05.2020 Полезни съвети 0 1204

КоментирайОтговори

Трябва да сте регистриран потребител за да коментирате.
Сравни 0
Prev
Next

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв ДДС
0,00 лв Общо

Плати