Сушилни BOSCH – ЕТАЛОНЪТ

Сушилни BOSCH – ЕТАЛОНЪТ

Сушилни BOSCH – ЕТАЛОНЪТ - сега още по-достъпни!

Сушилните на Bosch гарантират, че дрехите ви ще надживеят всяка модна тенденция. С тях пестите енергия, предпазвате дрехите от прах, печелите независимост от лошото време и се радвате на меко и ароматно пране.

Но как да изберете точната сушилня?

Предлагаме едно кратко ръководство при избор на вашата нова Bosch сушилня.

Да прегледаме основните предимства:

  • Пести време – изперете, изсушете и приберете прането в рамките на няколко часа
  • Защита от лошото време – без значение от времето на вън – дъжд, студ или слънце – сушилнята ще изсуши прането винаги, когато поискате
  • Без прах и мирис – при сушене на открито прането е изложено на лоши миризми и прах, а при сушене в помещение се образува много влага. Сушилнята предпазва от всичко това

 Сушилня с термопомпа – по-голяма енергийна ефективност и нежно третиране на тъканите – няколко предимства, които ще харесате..

  • Технологично най-добрата сушилня с до 50% икономия на разход на енергия, в сравнение с други типове сушилни
  • Лесна инсталация – може да бъде инсталирана под плот или в шкаф, тъй като отвежда малко топъл въздух
  • Най-голяма ефективност на сушене и нежно третиране на тъканите
  • Минимална поддръжка (за Bosch) – повечето модели са със самопочистващ кондензатор

 А защо са по-достъпни – в партньорство с Bosch имаме щастието да ви предложим един допълнителен (!!!) бонус под формата на Cash Back премия, която ще ви бъде възстановена. Размерът и се определя от конкретния промоционален модел. Може да бъде 100 или 150 лв.Тази кампания ще бъде за периода 22.02.2019 до 30.06.2019 и ще важи за определени промоционални модели на сушилни Bosch. Cash Back премия ще се изплаща само по банков път след задължителна регистрация на www.promotion-bshhome.bg в срок до 4 седмици след покупка.  Регистрацията става в няколко бързи стъпки:

1. Попълнете регистрационната форма и приложете копие на покупния документ на www.promotion-bshhome.bg. Това можете да направите най-късно до 15.07.2019

2. При въпроси и нужда от помощ можете да се обадите на телефонната линия за обслужване на клиенти на Bosch: 0700 20 817.

3. Плащането ще постъпи до 6 седмици от датата на регистрация

 

 И още един допълнителен бонус – в потвърждение на факта, че сушилните са изключително качествени, Bosch стартира акция с удължена 5-годишна гаранция за всички сушилни в периода до 30.03.2019 година. За валидност на удължената гаранцията е достатъчен оригинален покупен документ и Сертификат за гаранция, отпечатан след регистрация на уреда в секцията MyBosch на сайта www.bosch-home.bg/mybosch в рамките на 8 седмици след покупката. Сертификатът трябва да се изтегли и отпечата при регистрацията на уреда в MyBosch или най-късно до изтичането на промоционалния срок за регистрация, тъй като след тази дата няма да бъде достъпен в профила.  

 

Публикувано на 01.03.2019 0 5301

КоментирайОтговори

Трябва да сте регистриран потребител за да коментирате.
Сравни 0
Prev
Next

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв ДДС
0,00 лв Общо

Плати