Нова колекция NEFF

Нова колекция NEFF

Магазин Техно Стил предлага на вашето внимание иновативната марка електроуреди NEFF – произведено в Германия.

Успехът има едно име NEFF

„Сърцето на кухнята не е печката, а хората“ – това е философията, с която Карл Андреас Неф основава своята компания през далечната 1877 година в Бретен (Германия). Да бъдеш пионер не означава само да мислиш различно, а и да мислиш по-бързо. Още през 1950 година инженерите на NEFF са първите, които влагат термостати за прецизен температурен контрол във фурните като стандартно оборудване. Само 7 години по-късно NEFF въвежда първата микровълнова фурна в Европа. През 1961 година за пръв път предлагат фурни за вграждане. Атмосферата в кухнята става по-уютна. 

 В продължение на 140 години висококвалифицирани работници – с усърдие, страст, въображение и високи изисквания за качество – измислят, разработват и създават първокласни  уреди за вграждане.

Продуктовата гама обхваща уредите, които се търсят на пазара. Съвременният дизайн, отличните технически показатели, ориентираната към потребителите продуктова гама, не се подлагат на съмнение. Точно това са силните страни на любима марка.

Уредите за вграждане на NEFF създават кухни на мечтите. Тъй като асортиментът е толкова разнообразен, индивидуалните желания могат да бъдат много повече от просто изпълнени. С NEFF могат да бъдат реализирани решения, които предоставят голяма свобода, благодарение на множеството възможности за комбинация. Цялата продуктова гама за уреди за вграждане на NEFF си поставя цел – икономичен бюджет благодарение на намалена консумация и целенасочено, пестеливо използване на енергия.

Фурни, които окрилят креативността на готвачите

Фурната на NEFF е вдъхновена от най-високите стандарти.  Те правят марката толкова иновативна и уникална. Интелигентни решения като Врата Slide&Hide или ComfortFlexидеи, които правят печеното, пърженето и задушаването просто по-добро. Марката NEFF е винаги вярна на   мотото си:  Готвенето вдъхновява хората. Хората вдъхновяват нас.

Автономните готварски плотове

Автономните плотове на NEFF предлагат най-подходящото решение за всеки готвач. Индукционни и електрически плотове с иновативни функции, като например зоната за готвене FlexInductionс PowerTransfer или PowerMove.  Всички те имат едно общо: внасят страст в кухнята. А плоската форма на TwistPadзавършва модерния дизайн на серията плотове на NEFF.

Човекът опитомява огънят – газовите котлони на NEFF

Огънят е откритие на човека и затова той знае, как да го използва. Новите газови плотове съчетават древния готварски ритуал с модерната технология. Независимо дали за кратко искате да запечете месо или да гозадушите на слаб огън – просто изберете пламъка точно според вкуса си. С газовите котлони на NEFF с удоволствие ще преоткриете как се е готвило в древността.

Детайлът, който завършва перфектната кухня

Аспираторите NEFF са замислени така, че да задоволяват изискванията на всеки, за когот готвенето е страст. Те са ефективни, тихи и оборудвани с амбиентна светлина. А дизайнът и позиционирането на Вашия аспиратор ще се адаптира идеално в пространството на кухнята ви.

Спонтанността е въпрос на настройки

Една миялна машина с удоволствие отнема от готвача една досадна работа. А добрия уред може дори да подкрепя изобретателността на готвача: независимо дали става дума за големи тигани или малки чинии, нашата съдомиялна с гъвкави кошници се настройва точно според нуждата. Правилната програма върши останалото. За повече време с вашите гости – просто натоварете съдомиялната.

Свежест и разнообразие – правилното решение за всеки кулинар

NEFF предлага широк спектър от енергоспестяващи хладилници. По пътя към оптималното съхранение на хранителни продукти, за да се гарантира най-прясната и най-вкусна храна, NEFF работят за непрекъснато подобрение на гамата. Специални технологии като Fresh Safe 2®съхранява хранителните продукти по дълго време и при най-добри условия. 

Когато насладата остави следи, ние ще изперем отново до блясък

NEFF перални машини – най-добрият баланс между много и малко. При пералните това означава основно две неща: по-малко консумация на енергия и вода от една страна, и повече мощност, повече капацитет и повече допълнителни програми от друга. И това при особено нежна грижа за прането и особено тиха работа.

Планирайте с NEFF

Уредите за вграждане NEFF създават кухни на мечтите. Могат да бъдат реализирани решения, които предоставят голяма свобода , благодарение на множеството възможности за комбинация. Високото качество на изработка гарантира, че кухните, оборудвани с уредите за вграждане NEFF дълго време ще носят радост. Това е добавената стойност на всяка добра марка. А добрата марка има име:

 

Публикувано на 16.12.2017 Новини 0 8333

КоментирайОтговори

Трябва да сте регистриран потребител за да коментирате.
Сравни 0
Prev
Next

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв Данък
0,00 лв Общо

Плати