Аспириращите плотовe NIKOLA TESLA

Аспириращите плотовe NIKOLA TESLA

Зашеметяващият аспиратор NikolaTesla е първият индукционен плот на Elica с напълно интегрирана въздушна система. Аспираторът е идеално интегриран в самият плот, което гарантира висока производителност по отношение на улавянето на изпарения, нивата на шум и енергийна ефективност.

Този аспириряащ плот е мощен поради бързината на засмукване - той е най-добрият на пазара, безшумен е и е лесен за използване поради регулирането на зоните за готвене и неговата интелигентна системна технология, което го прави идеален кандидат за вашата кухня.

 

Използването на иновативна технология позволява на аспирационния плот на NikolaTesla да даде прецизно готвене, подобрено качество на въздуха, улеснено използване и почистване, безшумно функциониране и енергийна ефективност.

NikolaTesla има всички предимства на индукционни котлони, като бързо готвене и лесно почистване. Elica са добавили функцията на Bridge зоните, която позволява да се комбинират съседни зони за готвене, така че да може да се използва съд с големи размери.

Аспирационната система е разположена в централната зона. Индукционният плот и аспирационната система имат директна комуникация с плота, което означава, че тя получава информация от зоните за готвене и автоматично калибрира идеалното ниво на аспирация. Така че не е нужно да се тревожите за нищо друго освен за това, което готвите. Това също помага да се намали консумацията на енергия.

С 10-степенно управление с докосване, което ви позволява да регулирате както плота, така и аспирационната зона, този плот наистина е произведение на изкуството. Предлага се както в аспирационна, така и във филтрираща версия, плота е разработен за всякакъв вид пространство и благодарение на серия аксесоари може да отговоря на всяка нужда.

Аспириращият индукционен плот NikolaTesla е нещо, което бихте могли да представите в новата си кухня! С четири модела, от които да избирате, кой е най-подходящият плот за вас?

Публикувано на 28.05.2020 Новини 0 2774

КоментирайОтговори

Трябва да сте регистриран потребител за да коментирате.
Сравни 0
Prev
Next

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв ДДС
0,00 лв Общо

Плати