Солен блок AEG A2SLT

Солният блок AEG осигурява повърхност за подправяне и сервиране на храна по естествен и здравословен начин. Изработен от розова каменна сол от Хималаите, блокът може да се нагрява във фурна и плот или да се охлажда в хладилник или фризер.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

РЪКОВОДСТВО ЗА УПОТРЕБА

Още информация

A2SLT
Нов продукт

199,00 лв

- +

Добави за сравнение

на 11 вноски по 20.80 лв.
 
Още информация
 • Универсалният солен блок AEG осигурява нова повърхност за готвене и сервиране на изключителни ястия. Солният блок AEG осигурява повърхност за подправяне и сервиране на храна по естествен и здравословен начин. Изработен от розова каменна сол от Хималаите, блокът може да се нагрява във фурна и плот или да се охлажда в хладилник или фризер.
 • Солният блок от естествена сол от Хималаите обогатява вкуса на всяко ястие с естествен аромат. Солният блок AEG е изработен от розова каменна сол, добивана естествено от Хималаите. Топлите ястия се обогатяват със здравословни минерали и аромати без необходимост от допълнително добавяне на мазнина - просто естествено пълноценен вкус.
 • Стоманената рамка на солния блок позволява пълна гъвкавост при готвене, адаптирайки се към уредите в кухнята. Многопластовата стоманена рамка на солния блок AEG е проектирана за изключително разпределение на топлината. Имате възможност за готвене на плот или във фурна. Без рамката ястията могат да се готвят на блока директно върху скарата.
 • Солният блок може да се използва като гореща платформа, върху която да готвите продуктите на масата. Със солния блок можете да готвите продуктите директно на масата за хранене за още по-истинско усещане. Естествените материали поддържат топлината за по-дълго време след изваждане от фурната.
 • Независимо дали е загрят или охладен, температурата на солния блок остава постоянна. Сервирайте солния блок веднага след загряване или охлаждане. Температурата на повърхността се запазва, осигурявайки оптимален вкус на всяко ястие.
 • Дълбочина (мм.): 330
 • Нето тегло без опаковка: 5.58
 • Ширина (мм.): 220
 • Инсталация: Свободностоящ
 • Описание: SALT BLOCK AEG
 • Забележки: SALT BLOCK AEG 1 piece of salt block 20x30x3 cm and Stainless steel rack
 • Категория: Cooking, accessories
 
Характеристики
вид продуктскари
 
ДОСТАВКА
Доставката на всички артикули от гамата на technostyle.bg е БЕЗПЛАТНА, независимо от стойността на избрания продукт.

Доставките са организирани по начин на плащане както следва:

1.Плащане при доставка (с Пощенски паричен превод) - организираме безплатна доставка до най-близък до вас офис на куриерската компания, която ни обслужва, а именно Спиди АД /speedy.bg/. При този начин на плащане НЕ предлагаме доставка до адрес!

2.Плащане по банков път - организираме безплатна доставка до адрес или до най-близък офис на куриерската компания, която ни обслужва, а именно Спиди АД /speedy.bg/.

Забележка: Не всички населени места в страната са покрити с доставка от куриерската компания, която ни обслужва. Служител на technostyle.bg ще се свърже с вас за подробности, относно доставката на избрания от вас уред. 

В следната категория има още 30 продукта:

Сравни 0

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв Данък
0,00 лв Общо

Плати