Новата гама уреди AEG

Новата гама уреди AEG

AEG представи на българския пазар гамата Masteryиновативни високотехнологични уреди, които се адаптират към Вашия стил на готвене, давайки Ви възможност да преминете към следващото ниво на кулинарно съвършенство. 

На официално двудневно събитие в ресторант ANDRè, AEG представи на търговските си партньори новата си гама иновативни уреди за вграждане AEG Mastery и проведе демонстрация и обучение за новите си кухненски студия. Шеф Андре Токев сътвори уникално кулинарно изживяване за гостите, което обхвана целия спектър на процеса на готвене – от съставките, през съхранението и обработката, до насладата от вкусната храна. С помощта на електроуредите на AEG и продукти от импровизирана градина със свежи подправки и зеленчуци, шеф Токев демонстрира кулинарни техники и приготви гурме-шедьоври за присъстващите представители на водещите магазини за електротехника в България. Главни герои в кулинарния спектакъл бяха уредите от гамата AEG Mastery.

„Знам, че българските потребители познават и обичат марката AEG и я асоциират с високо качество и функционалност на уредите. Според последно проучване AEG е сред топ 3 предпочитани марки в България по отношение на перални машини и уреди за вграждане. Сега с радост ви представяме новата ни гама AEG Mastery, разработена в сътрудничество с нашата професионална дивизия, която предлага всички инструменти, нужни за овладяване на вкуса. Вярвам, че българските потребители ще оценят удобството и удоволствието от работата с първите по рода си уреди, адаптиращи се към стила и нуждите на готвещия“, коментира по време на събитието Андраш Тамаши, регионален директор "Продажби" на Electrolux Group за Югоизточна Европа.

Обширните изследвания и тестове, проведени от AEG, показват че потребителите влагат немалко усилия да се адаптират към кухненските уреди в процеса на готвене, вместо да е обратното. Именно поради тази причина и на база на тези проучвания, компанията разработи новата гама Mastery, която преразглежда ролята на електроуредите в кухнята, с цел създаването на най-отзивчивото кулинарно изживяване. От подготовката и охлаждането на съставките, до почистването на съдовете, гамата уреди Mastery преосмисля практическите елементи, използва иновативни технологии и адаптиращ се дизайн, за да усъвършенства процеса, което позволява на потребителя да открие своя личен стил на готвене, докато кухнята се адаптира според неговите желания.

Дизайнът на гамата Mastery надхвърля луксозната естетика. Новата концепция за кухнята е насочена към създаването на приятна атмосфера за готвене, като същевременно осигурява и привлекателно социално пространство. Всеки уред е готов да изпълни ролята си, като работи в хармония с останалите и незабавно реагира на командите на готвещия.

Публикувано на 13.09.2017 0 14981

КоментирайОтговори

Трябва да сте регистриран потребител за да коментирате.

Категории публикации

Последни коментари

Няма коментари

Търсене в публикации

Сравни 0
Prev
Next