Аспиратор BOSCH DFL064A50

Телескопичен аспиратор за вграждане с електронно управление и изключително тиха работа

Забележка: в комплекта НЕ е включена челна декоративна лайсна

Гаранция 2 години

ПРОДУКТОВ ФИШ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Още информация

Нов продукт

495,00 лв

Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!

- +

Добави за сравнение

ПРОМОЦИЯ-1% ЗА 12 И 18 МЕСЕЦА!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 46.20 лв.

12 x 46.20 лв.

Аксесоари

 
Още информация
 
Характеристики
Енергиен класA
широчина60 см.
тип абсорбаторза вграждане
капацитет401 до 600 м3/час
 
ДОСТАВКА
Доставката на всички артикули от гамата на technostyle.bg е БЕЗПЛАТНА, независимо от стойността на избрания продукт.

Доставките са организирани по начин на плащане както следва:

1.Плащане при доставка (с Пощенски паричен превод) - организираме безплатна доставка до най-близък до вас офис на куриерската компания, която ни обслужва, а именно Спиди АД /speedy.bg/. При този начин на плащане НЕ предлагаме доставка до адрес!

2.Плащане по банков път - организираме безплатна доставка до адрес или до най-близък офис на куриерската компания, която ни обслужва, а именно Спиди АД /speedy.bg/. 

 
5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Акцията обхваща промоционални модели хладилници, фризери, комбинации хладилник-фризер, фурни и плотове за вграждане, аспиратори, съдомиялни машини и свободностоящи печки с марка Bosch, закупени в периода от 15.05.2019 г. до 31.12.2019 г.

Условия за допълнителна 3-годишна гаранция - Удължаването на гаранционния срок с 3 години се отнася за промоционални модели едри домакински уреди с марка Bosch - хладилници, фризери, комбинации хладилник-фризер, фурни и плотове за вграждане, аспиратори, свободностоящи печки, съдомиялни машини, перални и сушилни, закупени в периода от 15 май 2019 г. до 31 декември 2019 г. Допълнителната 3-годишна гаранция е валидна и се прилага след попълване на онлайн формуляр за регистрация не по-късно от 4 седмици след датата на покупка на уреда. Регистрацията се извършва в интернет на www.boschhome.bg/login.html и е възможна само в случай че се предостави съгласие за съхранение на въведената информация и лични данни

Регистрация на уреда и условия на промоцията

За валидност на гаранцията е достатъчен оригинален покупен документ и Сертификат за гаранция, отпечатан след регистрация на уреда в секцията MyBosch на сайта в рамките на 4 седмици след покупката.

Сертификатът трябва да се изтегли и отпечата при регистрацията на уреда в MyBosch или най-късно до изтичането на промоционалния срок за регистрация, тъй като след тази дата няма да бъде достъпен в профила.

Подробна информация и условия на промоцията - ТУК (за едри домакински уреди), за перални и сушилни ТУК

В следната категория има още 30 продукта:

Сравни 0

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв Данък
0,00 лв Общо

Плати