Списък на продуктите по марка iROBOT

 • iROBOT

  479,00 лв Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!
  Умна, лесна за управление и добре почистваща - това е новата Braava jet, най-компактната роботизирана подочистачка. Подходяща е за кухни, бани и други помещения. Ако се нуждаете от почистване на пода, то тогава Braava jet е правилният избор за вас.
 • iROBOT

  599,00 лв Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!
  Roomba 605 е базов модел роботизирана прахосмукачка на добра цена. Моделът притежава всички основни технологични характеристики.
 • iROBOT

  679,00 лв Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!
  Тя е съвсем тиха и не безпокои никой докато върши своята работа. Тя е робот, контролиран от технология, разработена за NASA, оборудвана с четири микрофибърни подложки, PRO-CLEAN система и технология за бързо презареждане.
 • iROBOT

  699,00 лв Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!
  Roomba 616 е обновен базов модел роботизирана прахосмукачка iRobot. Достъпната му цена е комбинирана с най-съвременна технология за почистване, система за навигация iAdapt, батерия XLife, контейнер AeroVac и система ANTITANGLE. Инвестирайте умно, купете оригинала.
 • iROBOT

  889,00 лв Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!
  Перфектна навигация iAdapt, ненадмината тристепенна почистваща система, голям капацитет на контейнер за боклук, акустично разпознаване на мръсотия, програмиране на почистването – настройвате робота да почиства в ден и час по ваш избор. Улеснете ежедневието с Roomba 681.
 • iROBOT

  999,00 лв Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!
  Този модел от серия 600 е с познатата вече перфектна навигация iAdapt, тристепенна почистваща система, акустично разпознаване на мръсотия и за улеснение – управление чрез мобилно приложение iRobot HOME. Roomba 696 може да бъде настроена да почиства в ден и час по ваш избор.
 • iROBOT

  1 129,00 лв Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!
  Най-добрата роботизирана прахосмукачка, създавана досега. iRobot Roomba серия 800 поставя нови стандарти в почистването. С революционната AeroForce™ почистваща система, Roomba 866 е с 50 % по-ефективна. Пет пъти по-мощната всмукателна сила е допълнена с гумени четки-екстрактори, които събират повече прах, отпадъци и фини частици от всички видове подови...
 • iROBOT

  1 349,00 лв Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!
  Най-новата Roomba от серия 800 с подобрен дизайн е вече тук! Роботът притежава тристепенна почистваща система Aeroforce, перфектна навигация iAdapt, Li-Ion батерия, и може да се управлява от всяка точка на света чрез мобилно приложение iRobot HOME.
 • iROBOT

  1 429,00 лв Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!
  Най-добрата роботизирана прахосмукачка, създавана досега. Общата ефективност на робота е увеличена с 50 %, благодарение на революционната AeroForce технология. Пет пъти по-мощната всмукателна сила е допълнена с гумени четки-екстрактори, които събират повече прах, отпадъци и фини частици от всички видове подови настилки. За разлика от модел 870, Roomba 886...
 • iROBOT

  1 649,00 лв Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!
  Roomba 966 ще се погрижи за ежедневната поддръжка на подовите Ви настилки. Благодарение на навигацията iAdapt 2.0 с визуална локализация и тристепенната почистваща система AeroForce с този модел почиствате до 185 m². Можете да управлявате Roomba 966 от всяко кътче на света, благодарение на мобилното приложение iRobot HOME (съвместим с iOS, Andriod)....
 • iROBOT

  1 949,00 лв Не е в наличност - доставя се след предварителна заявка!
  Животът е прекалено кратък, за да губите време в почистване. Представяме Ви помощник от ново поколение, който ще се погрижи за ежедневната поддръжка на подовите настилки - iRobot Roomba 980 – най-добрата роботизирана прахосмукачка в света!
Сравни 0

Няма продукти

Да бъде премахнато Доставка
0,00 лв Данък
0,00 лв Общо

Плати